Hulladék szállítás

Tevékenységünk során biztosítjuk a hulladékok keletkezésük helyéről történő eljutását a végleges ártalmatlanítási illetve újrahasznosítható hulladékok esetében kezelési helyükre.

Törekszünk a költséghatékony, környezetkímélő megoldások alkalmazására.

A mindenkori hulladék szállítási ár (a konténer ár) magában foglalja a konténer rendelési címre valókihelyezését, a megadott időben történő elszállítását és a hulladékkezelés, hasznosítás vagy ártalmatlanítás díját valamint az erről szóló dokumentumok kiadását

Megrendelés:

A konténer megrendelésére telefonon, illetve elektronikus úton van lehetőség. A megrendelését kérjük az igénylés előtt néhány nappal előbb megtenni, hogy szállításaink tervezhetőek legyenek.

A nyitott konténerek használatáról:

Felhívjuk megrendelőink figyelmét, hogy a kihelyezett konténerek űrtartalma az oldalaikat felül lezáró peremeket behatároló sík alatti térfogatot jelenti. Az e felett, a konténer méretét meghaladó mértékben felhalmozott hulladék szállítása csak balesetveszélyesen, a közúti közlekedés szabályainak megsértésével lehetséges, így ezt nem áll módunkban vállalni.

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy amennyiben gépkocsivezetőink észlelik, hogy a megrendelt konténer tárolási térfogatától eltérően túl lett töltve, a konténert a többlethulladék megrendelő általi lerakodását követően fogják csak elszállítani. A túltöltés miatt felmerülő többletköltségeket megrendelő köteles megtéríteni.

Ezúton tisztelettel kérjük Önöket, hogy a megfelelő konténerhasználattal biztosítani szíveskedjenek, hogy túltöltés ne forduljon elő, és az ürítési igény kellő időben történő jelzése után zavartalanul elláthassuk vállalt szolgáltatásunkat.

A konténerekbe veszélyes hulladék nem helyezhető el

Társaságunk az esetlegesen felmerülő környezeti károkra kezelésére Havária tervvel rendelkezik, elkülönített alapot hozott létre, emellett környezetszennyezési és szolgáltatási biztosítással is rendelkezik.